Ons KC- team

Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Marloes Cox

intern begeleider

Sinds 2021 ben ik werkzaam op De Sprankel als intern begeleider. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorg van de leerlingen op onze school. Ik ondersteun de leerkrachten bij het bieden van de juiste ondersteuning aan de kinderen.  

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op een zo optimale manier kunnen ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk dat dit gaat vanuit de driehoek kind, ouders en school. Laten we samen in gesprek gaan om de ontwikkeling van kinderen zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. 

Mijn deur staat altijd open voor een gesprek.  

Lois Bekkers

leerkracht groep 0-1

Amber Hendrikussen

leerkrachtondersteuner groep 7

Ik ben Amber, kom uit Helmond, en onderwijsassistent in groep 7 van de Sprankel.. In Februari 2023 ben ik gestart met de deeltijdvariant van de pabo aan de Fontys in Eindhoven. Hiervoor ga ik op maandag naar school en loop ik dinsdag stage op een basisschool in Eindhoven. Ik kijk er enorm naar uit om de kinderen te leren kennen, samen te werken met de leerkracht en een positieve bijdrage te leveren aan hun leerproces. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit schooljaar een geweldige ervaring wordt voor de kinderen.  Laten we er een leerzaam en leuk avontuur van maken!

Gonnie Verhagen

directeur

Het mooie van directeur zijn is dat je samen met je team ervoor kan zorgen dat je het beste uit kinderen haalt.
Ik geniet van blije kindersnoetjes en vind het fijn als kinderen leuk met elkaar omgaan.
Ik ben een echte netwerker om zo voor het team en de kinderen te kunnen regelen dat de school ook onderdeel is van de omgeving.
Ik vind het fijn om jullie persoonlijk te ontmoeten, dus loop gerust binnen.

Harma van Dam

administratie

Als administratief medewerker bied ik ondersteuning aan directie en teamleden, verzorg ik o.a. de leerlingenadministratie en de informatievoorziening aan ouders. Het is zeer afwisselend werk, waarin het contact met de leerlingen op school elke dag weer zorgt voor extra werkplezier.

U kunt mij elke ochtend vinden in het kantoor boven aan de trap bij de hoofdingang op locatie Grotenhof.

 

 

Gerrie Swinkels

leerkracht groep 1-2a

Ik werk met heel veel passie in de kleutergroep om samen met de kinderen de wereld spelenderwijs en onderzoekend te verkennen. Deze leeftijdsgroep bekijkt de wereld vanuit hun nieuwsgierigheid. Het spelend leren, de spontaniteit, de eerlijkheid en de onbevangenheid van hun spreekt me erg aan.

Het mooie is dat iedere dag anders is, wat het vak uitdagend en afwisselend maakt.

Mijn deur staat altijd voor iedereen open voor vragen of mededelingen bijvoorbeeld , maar ook gewoon voor een praatje.

Herman Segers

conciërge
Op onze school zorg ik ervoor dat alles opgeruimd en netjes blijft. Ik verzorg het onderhoud van de gebouwen, lever hand- en spandienste,
doe klusjes hier en daar en ben een aanspreekpunt voor velen.

Corina Politis

Pedagogisch Professional Peuteraanbod en BSO
Ik werk graag met kinderen omdat ik geniet van het samen lachen en ze uitdagen. Het geeft me voldoening om ze nieuwe dingen te leren en een gevoel van veiligheid te bieden. Bovendien geniet ik van de inspirerende verhalen die ze met me delen.

Malika van Dijk

leerkracht groep 1-2b

Ik geniet van het omgaan met jonge kinderen. De spontaniteit, eerlijkheid en onbevangenheid van deze leeftijdsgroep spreekt mij enorm aan!  Samen gaan we spelenderwijs de wereld leren kennen.

Hetty Prinsen

Pedagogisch Professional Peuteraanbod en BSO

Geen enkele dag is het- zelfde. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Het is daarom ook erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling, op zijn/haar eigen tempo, door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen en ontdekken. Voor mij is het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ons op de Sprankel.

Anouk Kerver

leerkracht groep 1-2b

Anja van den Eijnde

Pedagogisch Professional Peuteraanbod en BSO

Conny Tijs

leerkracht groep 3
Ik vind het belangrijk dat er een fijne, gezellige, vrolijke en betrokken sfeer is op het plein en in de groep,
waar we samen spelen, leren en elkaar inspireren.
Aansluitend bij de didactische en pedagogische behoeften van de leerlingen,
daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Dianne Bekkers

Pedagogisch Professional BSO
Ik werk graag met kinderen van alle leeftijden. Geen één dag is hetzelfde. De kinderen leren van mij, maar ik leer zelf ook van de kinderen. Zo zie je dat elk kind op zijn/haar manier een ontwikkeling doormaakt.
Ze vertellen over hun dag, wat hun bezig houdt en zo krijg je met elk kind een band.

Nicole Teunisse

leerkracht groep 3

Elke dag leerlingen weer nieuwe stof aanbieden en vervolgens zien dat zij de geleerde vaardigheden weer zelf op andere momenten en in andere situaties toepassen is mooi om te zien. Geef leerlingen de ruimte en ze komen tot leren.

Linda Aben

Pedagogisch Professional Dagopvang

Mariela van der Velden

leerkracht groep 4
Het werken met kinderen geeft mij veel energie. 
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn. 
Hierbij vind ik een prettige sfeer in de klas van groot belang, waarvoor we samen zorgdragen.

Merel Martens

Pedagogisch Professional Dagopvang en BSO

Ik werk vanuit mijn hart en passie mét het kind. Ik zie en hoor graag wie jij bent…klein of groot…want jij bent als jouzelf ontzettend welkom bij mij. Laten we samen vanuit een veilige basis uitdagingen aangaan. Zodat ik, jij, hij én zij mogen groeien/ontwikkelen, verrijkt worden vanuit wie ieder is. Wat waardevol dat jij er bent!

Toin Tijs

leerkracht groep 4

Lara Verbakel

Pedagogisch Professional Dagopvang en BSO

Jessica Rijvers

leerkracht groep 5
Een lach op het gezicht van een kind als deze de klas binnenkomt en ook weer zo weggaat. Vol nieuwsgierigheid om weer wat nieuws te leren. Ik geniet volop van deze momentjes en waardeer het nog steeds heel erg dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van een kind.

Elly Kanters

Pedagogisch Professional Dagopvang
De uitdaging in mijn werk zit vooral in het op zoek gaan naar wat ieder kind nodig heeft om uit te bloeien tot de prachtige kinderen die het zijn. Ook ga ik op zoek naar de sterke kanten en wil ik verder bouwen op het zelfvertrouwen waarbij ieder kind mag zijn wie hij of zij is zonder oordeel.

Betty Huybers

leerkracht groep 5
Het werken met kinderen is elke dag boeiend. Samen leren van en met elkaar geeft mij nog altijd een goed gevoel. Ze motiveren om zich te ontwikkelen, dat ze gezien worden en ertoe doen. Samen staan we voor deze mooie uitdaging.

Lieke Sleegers

Pedagogisch Professional Dagopvang

Wilma de Jong

leerkracht groep 6
Ik hou ervan om kinderen iets te leren. Daarom geniet ik ook zo van het onderwijs. Samen met de kinderen van alles ontdekken over de wereld.
Ik word blij van een kind dat zegt: “Oh, nu snap ik het!”

Petri Reuvers

Pedagogisch Professional Dagopvang

Het leuke aan mijn werk vind ik de vrolijke gezichtjes van de kinderen. Vooral kinderen zien groeien maakt me blij. Aandacht voor ieder kind vind ik heel er belangrijk.

Christel Segers

leerkracht groep 6

Werken met kinderen is mijn passie. Ik geniet als kinderen plezier hebben en lekker in hun ‘vel’ zitten. Kinderen verder helpen in hun ontwikkeling, en dan samen de successen vieren is prachtig. Ik vind het fijn om samen met ouders te bepalen wat het beste is voor het kind om zo het kind optimaal te kunnen begeleiden.

Lieke van de Ven

Pedagogisch Professional Dagopvang
Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkeld. Dat ik hier een bijdrage aan mag leveren is toch heel bijzonder!
Ook het contact met ouders vind ik belangrijk. Samen een weg vinden in de ontwikkeling van hun kind, hoe mooi is dat?

Marit Vogels

leerkracht groep 7

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hun past. Ik wil kinderen een plek bieden waarbij ze met veel plezier kunnen werken en ontdekken en waar ieder kind gezien en gehoord wordt. Een plek waarin wordt bewogen en gespeeld.  Samen met de kinderen in de klas wil ik zorgen voor een fijne en veilige sfeer in de groep. Eerlijkheid, waardering en een positieve houding naar elkaar vind ik daarbij belangrijk. Feedback naar de kinderen, naar elkaar en naar mij als leerkracht worden altijd gewaardeerd. Samen leren we het meeste.

Chantal Verbakel

Pedagogisch Professional Dagopvang
Wat geniet ik toch elke dag weer van het werken met jonge kinderen. 
Veiligheid en vertrouwen bieden aan ouder en kind vind ik erg belangrijk.
De kinderen een fijne dag bezorgen en dan die blije snoetjes zien of een spontane knuffel krijgen, dat is toch het mooiste dat er is! 

Laura Schmidt

leerkracht groep 8a

Voor de klas staan is mijn passie en iedere dag geniet ik van wat de kinderen de klas in brengen. De bovenbouw heeft mij altijd aangesproken. Motivatie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid zijn woorden die hierbij passen en wat ik ook probeer te stimuleren. Daarnaast houd ik ook van gezelligheid en gaan we samen voor een fijne, veilige sfeer in de groep. Mocht u vragen hebben, loop vooral eens binnen!

Monique van Kleef

leerkracht groep 8b

Het enthousiasme van kinderen, de ontwikkeling die zij in hun (school)loopbaan doormaken maakt het werk voor mij zo mooi. Steeds vaker kom ik mensen tegen die als kind bij mij in de klas hebben gezeten en die ondertussen volwassen zijn, soms zelf al kinderen hebben. Dat ze hun ‘oude’ juf dan nog steeds herkennen en spontaan vertellen over de tijd dat ze bij je in de klas zaten geeft mij veel voldoening en genoeg redenen vooral door te gaan.

Carla van Kuijten

Pedagogisch Professional BSO

Martijn Brunas

leerkracht groep 8b

Een goede sfeer in de klas, waar kinderen zichzelf kunnen zijn is voor mij essentieel.

Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen en worden ‘gezien’.

Ik vind het ook fijn om gezellig even te kletsen.

Mocht u me willen spreken, loop dan vooral even binnen!

Christel van Zutphen

Pedagogisch Professional Dagopvang en BSO
Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ouders hun waardevolste “bezit” aan ons toevertrouwen, en dat we hier de hele dag mee mogen werken.

Eva van Commeren

Pedagogisch coach

Nieuwsgierigheid en plezier. Dat is wat ik graag zie bij kinderen en collega’s.

Dan kun je op je eigen tempo leren en ontwikkelen.

Wanneer je even niet weet hoe of juist wil delen hoe het wel kan, loop dan gerust binnen.

Valentine van Vijfeijken

leerkrachtondersteuner groep 4 en groep 5
Ik vind het leuk om kinderen te begeleiden in hun leerproces en ze een veilige leer-en leefomgeving te bieden.
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen. Op deze manier kunnen ze goed tot leren komen.
Ook hecht ik veel waarde aan een open, gezellige sfeer, een positief en oplossingsgericht denkvermogen en om kinderen te stimuleren het beste uit zichzelf en anderen te halen.
Hierbij is ruimte voor persoonlijke en individuele aandacht belangrijk. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

Wendy Verbrugge

leerkrachtondersteuner groep 3

Ik geniet enorm van het contact met de kinderen en ik vind het geweldig hun ontwikkeling te zien en hier mijn steentje aan bij te mogen dragen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een warm pedagogisch klimaat en een fijne sfeer in de groep, waar kinderen zich veilig en gezien voelen.

Iris Liefbroer

manager opvang

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.