Kinderdagverblijf Spring

 

 

Kinderdagverblijf Spring is samen met de peuterspeelzaal, basisschool en BSO onderdeel van kindcentrum De Sprankel in Lieshout. Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor optimale ontwikkeling van uw kind(eren). Inspirerend, toekomstgericht, professioneel, toegankelijk en betrokken: in De Sprankel bereiden we kinderen van 0 tot 13 jaar voor op hun toekomst.

 

Het kinderdagverblijf Spring is een ideale locatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar om lekker te spelen! De gezellige groepsruimtes en de uitdagende buitenruimte maken KDV Spring een meer dan geschikte dagopvanglocatie. Onze pedagogisch medewerkers dragen met veel enthousiasme uitdagende activiteiten aan en zorgen voor een veilige omgeving waarin uw kind zich thuis voelt.

 

Kinderdagverblijf Spring heeft twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier spelen maximaal zestien kinderen met drie pedagogisch medewerkers. De medewerkers volgen in grote lijn een vast dagritme, daarin altijd het individuele ritme van uw baby of peuter als leidraad.

Om de kinderen de gelegenheid te geven de andere ruimtes en pedagogisch medewerkers beter te leren kennen, hebben wij enkele ochtenden in de week een "open deuren beleid". De kinderen mogen dan een kijkje nemen op een van de andere groepen waar een leuke activiteit wordt aangeboden. Wij bieden alle kinderen op de dagopvang VVE (voor-envroegschoolse educatie) aan. Spelenderwijs stimuleren wij de kinderen in hun ontwikkeling. Uiteraard maken de kinderen ook veel gebruik van de natuurlijke buitenruimte.

 

Nieuwsgierig? Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding!