Tarieven

Tarieven 2022

 

Bij Spring Kinderopvang kunt u buitenschoolse opvang afnemen vanaf € 7,48 per uur. De kinderopvangtoeslag gaat hier nog vanaf. Kiest u niet voor een 100% pakket (52 weken) of neemt u korte dagdelen, alleen vakantie-opvang, incidentele of flexibele opvang af, dan gelden andere tarieven. Meer informatie vindt u op de tarievenlijst buitenschoolse opvang 2021 op de website www.spring-kinderopvang.nl

 

Spring biedt alles-in-een-tarieven 
Dat wil zeggen dat drinken, brood en tussendoortjes bij de prijs inbegrepen zijn. Die hoef je dus niet mee te geven. Handig! Daarnaast heb je in de meeste gevallen recht op kinderopvangtoeslag. En dat scheelt.

 

Kinderopvangtoeslag 
De tarieven op dit overzicht zijn bruto bedragen. Heb je recht op kinderopvangtoeslag, dan krijg je een tegemoetkoming van de Belastingdienst en betaal je uiteindelijk maar een klein deel van dit bedrag. De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van een aantal zaken, zoals je inkomen, het aantal uren dat je kind naar de opvang gaat en hoeveel uren je werkt of studeert. Kinderopvangtoeslag kun je aanvragen via www.toeslagen.nl. Ben je benieuwd wat je netto in jouw situatie betaalt voor kinderopvang? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kun je eenvoudig berekenen met de rekenhulp op onze website.