Flexibele opvang & opvang op maat

Flexibele opvang is heel fijn als je dagopvang nodig hebt op wisselende dagen. De Sprankel is de enige Spring-locatie waar flexibele dagopvang en buitenschoolse opvang mogelijk is!

 

Flexibele opvang en maatwerk Op je overeenkomst staat hoeveel dagen in de week opvang je nodig hebt. In overleg met jou reserveren wij een plekje voor je kind. Hierbij houden we altijd een extra dag voor je vrij. Jij laat weten welke dagen dit moeten zijn. In de ouderapp kun je vervolgens uiterlijk vier weken van tevoren doorgeven wanneer je kind definitief naar de opvang komt.

 

Ruilen mag. Als het kan. Soms loopt alles net even anders. Dan denken wij graag met je mee en kan het bijv. handig zijn als je een opvangdag kunt ruilen. Lees alles over ons ruiltegoed op onze website.

 

Kindcentrum De Sprankel biedt elke werkdag kinderopvang en voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur. De bso is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend vanaf eindtijd school. Op vrijdag is dat vanaf 12.00 uur. De Sprankel is gevestigd op Grotenhof 6 in Lieshout.

 

Meer informatie? Voor meer informatie over (flexibele) opvang, maatwerk en ruilen kunt u terecht op onze website. Of neem contact op met onze klantenservice via tel. 088 2088 200 of klantenservice@spring-kinderopvang.nl. We helpen u graag verder!