Lindy van Grieken

leerkacht groep 8b en verrijkingsgroep
Master Leren en innoveren

lindy.vangrieken AT eenbes DOT nl

Ik heb altijd in het onderwijs willen werken. Met wat tussenstops onderweg heb ik mijn doel bereikt: juf zijn in het basisonderwijs! Ik werk nu drie jaar op de Mariabasisschool in de bovenbouw. De enthousiaste kinderen en de goede samenwerking met collega’s en ouders zorgde ervoor dat ik me direct thuis voelde op deze school. Samen met een gezellig team dat hard werkt is iedere dag voor mij een feestje!

 

Het werken met kinderen geeft mij veel energie. Het is erg bijzonder om kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Aandacht voor elkaar en een positieve sfeer in de klas zijn voor mij prioriteit. Ik wil dat alle kinderen zich bij mij in de klas gewaardeerd voelen en met plezier naar school gaan.

Ik vind het belangrijk dat kinderen en ouders zich begrepen en gehoord voelen.

 

Om meer te halen uit de samenwerking tussen school, ouders en kinderen ben ik twee jaar geleden gestart met de Master Leren en Innoveren. Bij deze studie leer ik collega's begeleiden met het implementeren van nieuwe ontwikkelingen en processen in het onderwijs. Studeren en werken is voor mij een gouden combinatie, ik ben nog lang niet uitgeleerd!

Naar overzicht