Carla Hupkes

leerkracht groep 3
vertrouwenspersoon

carla.hupkes AT eenbes DOT nl

Ik ben Carla Hupkes en ik werk sinds 1990 op bs de Sprankel. Het voor de klas staan doe ik met heel veel plezier, elke dag is weer anders. Ik heb meerdere jaren groep 1-2 gehad, daarnaast vervangen in alle andere groepen en nu ben ik al een aantal jaren, samen met Conny werkzaam in groep 3.

 

Ik wil ervoor zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben in de groep en ik hoop hun talenten te ontdekken. Wat onderwijs voor mij special maakt is het contact met ouders, collega’s, maar vooral met kinderen! Ik geniet van de verhalen die ze vertellen over de mooie, maar ook verdrietige dingen. Samen kunnen we werken aan hun ontwikkeling, zodat ze een goede basis krijgen voor hun verdere toekomst.

Samen met Chantal ben ik schoolcontactpersoon. Als er iets gebeurt wat kinderen niet willen of kunnen bespreken met hun eigen leerkracht, kunnen ze bij ons terecht.

 

Ik was getrouwd met Rien (gestorven in 2010) en we hebben 3 fijne zonen, Alex, Rolf en Mathijs, 3 lieve schoondochters en 5 schatten van kleinkinderen.

Wanneer ik vrij ben vind ik het fijn om op te passen. Sporten is een fijne hobby, maar door een ernstige knieblessure is dat nu niet meer mogelijk. Ik zing in het Beek en Donks gemengd koor en ik vind het leuk om foto’s te maken. Ik houd van muziek en ga graag naar concerten.

Naar overzicht