Bart Slagter

leerkracht groep 5
ICT-ambassadeur

bart.slagter AT eenbes DOT nl

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Groningen. Mijn eerste onderwijservaring heb ik opgedaan in Groningen en omstreken. Daarna heb ik voor langere tijd gewerkt in Dronten, Zeewolde en de laatste 4 jaar op De Heindert in Aarle-Rixtel. Nu heb ik ervoor gekozen op de Mariabasisschool te gaan werken in Lieshout.

 

Werken in de midden-bovenbouw vind ik heerlijk. Ik vind het leuk om met kinderen van deze leeftijd te praten en ze verder te helpen in hun ontwikkeling op school. Door een goede sfeer te creëren komen ze tot de beste leerprestaties. Daar zit ook dit jaar weer de uitdaging in. Ik heb erg veel zin om dit jaar in groep 8 van de Mariabasisschool te gaan werken. ICT is mijn specialisatie en ik hoop de lessen betekenisvoller en uitdagender te maken met behulp van de vele ICT-mogelijkheden. In 2015 heb ik hier een HBO+ opleiding voor afgerond.

 

Sporten, sport kijken en reizen zijn mijn grootste hobby’s. In mijn vrije tijd kun je mij tegenkomen op mijn racefiets. Ik probeer elk jaar wel een ‘Klassieker” te rijden. Maar eigenlijk moet ik zeggen dat mijn kinderen mijn grootste hobby zijn. Elke dag geniet ik met volle teugen van hen!!

Naar overzicht